Kaffemaskiner til
virksomheder i hele landet

Mere end blot kaffe

Kontakt os i dag

Kaffemaskiner til virksomheder i hele landet

Hos Sønderjysk Kaffe byder vi på salg af kaffemaskiner i høj kvalitet til virksomheder i hele Landet. Hvad enten maskinen skal bruges på et lille kontor med et par ansatte eller i en større virksomhed, hvor der drikkes hundredvis af kopper dagligt, har vi en løsning til dig. Fælles for vores kaffemaskiner er, at de brygger kaffe i høj kvalitet, som er med til at danne rammen om en god, velsmagende og produktiv arbejdsdag

Kaffemaskiner i høj kvalitet.

Herunder ser du et udvalg af de kaffemaskiner, vi kan tilbyde din virksomhed. Vi har mange forskellige kaffemaskiner, både fuldautomatiske, filterkaffemaskiner i forskellige størrelser, espressomaskiner samt maskiner med og uden direkte vandtilslutning.

Wittenborg-kaffeautomater

Denne flot designede kaffeautomat fra Wittenborg er meget populær og vil pynte hos enhver virksomhed. Alt efter din virksomheds behov kan du vælge modeller med varierende udvalg af varme drikke, heriblandt almindelig kaffe, forskellige kaffevarianter med mælk, kakao og kogende vand til te.

Jura-kaffemaskiner

Med en kaffemaskine fra Jura får du en fuldautomatisk espressomaskine, der er nem at betjene. Maskinen spreder en fantastisk duft af nymalede espressobønner, når du brygger en kop kaffe. Alt efter din virksomheds behov tilbyder vi maskiner i forskellige modeller og størrelser, så du kan byde dine ansatte, besøgende og kunder på espresso, café latte eller cappuccino.

Bonamat-kaffemaskiner

Her får du markedets bedste filterkaffemaskine til erhverv. En kaffemaskine fra Bonamat brygger hurtigt kaffe af høj kvalitet, og maskinen er samtidigt utroligt nem at betjene og kræver minimalt vedligehold. Vi har flere forskellige størrelser og modeller af kaffemaskiner fra Bonamat, så den kan dække behovene i både store og små virksomheder. Du kan vælge mellem den traditionelle kolbekaffe og maskiner, der brygger direkte i praktiske termokander.

Cino-kaffemaskiner

Bolero-kaffemaskiner

Med en kaffemaskine fra Bolero får du en instantkaffemaskine, der på kort tid laver store mængder af kaffe. Maskinen er utroligt brugervenlig og har en meget kort bryggetid per kop. Alt efter modellen kan du med denne kaffemaskine byde dine ansatte på sort kaffe, espresso, cappuccino eller kakao.

LaRhea-espressomaskiner

Denne stilrene espressomaskine fra italienske LaRhea passer perfekt til virksomheden, der ønsker at tilbyde en kaffe, der lige smager af lidt ekstra. Med flere muligheder og forskellige modeller passer den til både små og store arbejdsmiljøer, hvor den brygger både kaffe i forskellige styrker og tilbyder forskellige mix af kaffe, mælk og kakao.

WMF kaffemaskiner

WMF producerer professionelle kaffemaskiner af højeste kvalitet. Med en kaffemaskine fra WMF får du en maskine der bare virker kop efter kop. Det er et tysk firma, som har mange års erfaring inden for produktion af kaffemaskiner til virksomheder og ved derfor hvad, der kræves for at det virker.

Skriv til os

24 78 09 09